MOKYKLOS VEIKLOS ĮSIVERTINIMAS
Hey.lt - Nemokamas lankytoju skaitliukas
© 2024 Visos teises saugomos
Sprendimas: webmanija.lt
... / Galerija / 2021-2022 mokslo metų foto galerija / PASAULINĖ PSICHIKOS SVEIKATOS DIENA

Ruklos mokykloje pirmokai ir dešimtokai tradiciškai mini Pasaulinę psichikos sveikatos dieną. Ši diena primena apie psichinės sveikatos, jos stiprinimo, prevencijos svarbą. 
Šiais metais, kartu su VGK narėmis mokiniai diskutavo ir nusprendė, kad mūsų bendruomenė nuostabi dėl kiekvieno iš mūsų, dėl tavęs ir manęs, dėl kiekvieno mokinio ir mokyklos darbuotojo. Visi esame svarbūs, unikalūs ir savaip nuostabūs. Mokykla gali būti saugi ir maloni vieta mokymuisi, bendravimui ir visapusiškam augimui.
Tam, kad kalbos neliktų tik kalbomis, sustoję į draugystės ratą kartu darėme mankštą, stiprinomės sveikosiomis morkomis ir bendrai darėme gerą darbą – šypseną, kuri pasitiks einančius į mokyklą ir išlydės pasibaigus pamokoms.
Rūpinkimės savo fizine ir emocine gerove! Prisidėkime prie šalia esančių geros savijautos.
Ruklos mokykloje pirmokai ir dešimtokai tradiciškai mini Pasaulinę psichikos sveikatos dieną. Ši diena primena apie psichinės sveikatos, jos stiprinimo, prevencijos svarbą. Šiais metais, kartu su VGK narėmis mokiniai diskutavo ir nusprendė, kad mūsų bendruomenė nuostabi dėl kiekvieno iš mūsų, dėl tavęs ir manęs, dėl kiekvieno mokinio ir mokyklos darbuotojo. Visi esame svarbūs, unikalūs ir savaip nuostabūs. Mokykla gali būti saugi ir maloni vieta mokymuisi, bendravimui ir visapusiškam augimui. Tam, kad kalbos neliktų tik kalbomis, sustoję į draugystės ratą kartu darėme mankštą, stiprinomės sveikosiomis morkomis ir bendrai darėme gerą darbą – šypseną, kuri pasitiks einančius į mokyklą ir išlydės pasibaigus pamokoms. Rūpinkimės savo fizine ir emocine gerove! Prisidėkime prie šalia esančių geros savijautos.